Deputatul Vetuța Stănescu și primarul Adrian Pușcaș, front comun pentru dezvoltarea Hațegului

Într-o mișcare ce vizează progresul local, deputatul PNL Vetuta Stănescu s-a întâlnit astăzi cu primarul Adrian Pușcaș la Hațeg. Cei doi oficiali au discutat despre viitorul orașului și al întregii zone, punând accent pe continuarea liniei ascendente de dezvoltare.

„Pentru a putea gândi și promova punctual programe de dezvoltare zonală, în deplină concordanță cu politicile noastre publice, avem absolută nevoie de o gândire aplicată, centrată în primul rând pe nevoile cetățenilor și, mai apoi, pe realitățile specifice fiecărui areal.

Noi, reprezentanții Partidului Național Liberal, am demonstrat de-a lungul vremii că nu ne abatem de la principiile solide care ne guvernează activitatea și că nu lăsăm absolut nimic la voia întâmplării, astfel încât lucrurile să decurgă așa cum trebuie.

Am fost astăzi la o întâlnire de lucru cu primarul Orașului Hațeg, Adrian Pușcaș, tocmai pentru a pregăti, împreună, programul de acțiune pentru viitorul mandat. Sub conducerea administrativă a lui Adrian Pușcaș, Hațegul a evoluat mult, iar această linie ascendentă trebuie să continue, mai ales că orașul Hațeg este, fără îndoială, polul de interes și de dezvoltare pentru întreaga Țară a Hațegului.

Zona este una binecuvântată de Dumnezeu, cu peisaje de o frumusețe rară și oameni gospodari, dar, pentru ca zona să se dezvolte unitar este nevoie și de implicarea noastră, a oamenilor politici.

În calitate de deputat PNL de Hunedoara, reprezint interesele fiecărui om din acest județ și mă interesează bunăstarea cetățenilor, concomitent cu dezvoltarea tuturor localităților. În acest concept politic se înscrie și întâlnirea pe care am avut-o astăzi al Hațeg cu prietenul și colegul meu Adrian Pușcaș, iar aceste vizite și discuții în teritoriu vor continua tocmai pentru a avea siguranța că gândim și aplicăm cele mai bune politici publice pentru locuitorii acestui județ.” a declarat Vetuța Stănescu.