Corvinul Hunedoara află potențialii adversari din turul III al UEFA Conference League

sursă: Facebook fc corvinul 1921 Hunedoara

Echipa de fotbal Corvinul Hunedoara a aflat care ar putea fi următorii săi adversari în competiția europeană UEFA Conference League. În eventualitatea în care vor trece de NK Rijeka în turul actual, hunedorenii ar urma să se confrunte cu câștigătoarea meciului dintre FC Milsami Orhei din Republica Moldova și FC Astana din Kazahstan.

Conform programului preliminar, primul meci din acest tur ar urma să se desfășoare pe teren propriu, la Sibiu, pe data de 8 august. Returul ar avea loc o săptămână mai târziu, în deplasare. Orele exacte ale acestor partide urmează să fie comunicate de către organizatori.

Înainte de a se gândi la aceste potențiale confruntări, Corvinul are de trecut un obstacol important. Joi, va avea loc meciul retur cu NK Rijeka, o partidă crucială pentru continuarea aventurii europene a echipei.

Indiferent de rezultatul acestei etape, parcursul european al Corvinului Hunedoara reprezintă deja o realizare semnificativă pentru club și pentru fotbalul românesc, demonstrând potențialul echipelor din ligile inferioare de a performa pe scena internațională.