Complexul Aqualand Deva își amână redeschiderea până în septembrie 2024

sursa foto: gohunedoara.com

Locuitorii și turiștii din Deva vor trebui să mai aștepte câteva luni pentru a se bucura de facilitățile Complexului Aqualand. Primăria Municipiului Deva a anunțat că baza de agrement va rămâne închisă pentru public până la sfârșitul lunii august 2024.

Motivul acestei prelungiri este reprezentat de lucrările complexe care se desfășoară în prezent la instalațiile de alimentare cu apă caldă. Direcția Baze Agrement a municipalității a explicat că este nevoie de mai mult timp pentru finalizarea operațiunilor de mentenanță, reparații și igienizare a întregului complex.

Potrivit comunicatului emis de Compartimentul de presă al Primăriei Municipiului Deva, „Aceste lucrări se efectuează pentru asigurarea unor condiții cât mai bune pentru clienții complexului acvatic.” Autoritățile locale își exprimă astfel angajamentul de a oferi servicii de calitate superioară odată cu redeschiderea bazei de agrement.

Iubitorii de înot și relaxare acvatică vor putea să se bucure din nou de facilitățile Complexului Aqualand Deva începând cu primele zile ale lunii septembrie 2024. Până atunci, cetățenii sunt rugați să înțeleagă necesitatea acestor lucrări și să aștepte cu răbdare redeschiderea complexului într-o formă îmbunătățită.