Zilele orașului Călan 2024

sursă foto: primăria orașului;ui calan

Orașul Călan se pregătește pentru o zi plină de adrenalină și spirit sportiv odată cu apropierea Cupei Orașului Călan 2024. Evenimentul, programat pentru duminică, 18 august 2024, face parte din seria de manifestări dedicate Zilelor Orașului Călan și promite să ofere localnicilor și vizitatorilor o experiență sportivă memorabilă.

Competițiile se vor desfășura pe Stadionul „VICTORIA” din Călan, începând cu ora 10:30. Punctul culminant al zilei va fi finala turneului de fotbal 10+1, în pauza căreia spectatorii vor putea urmări un concurs inedit de Skanderbeg, o probă de forță care va testa limitele participanților.

Organizat în parteneriat de Primăria Orașului Călan și A.C.S. „VICTORIA 1918” Călan, evenimentul își propune să promoveze sportul și un stil de viață activ în rândul comunității locale.

„Această competiție reprezintă o oportunitate excelentă de a sărbători spiritul sportiv al orașului nostru și de a aduce împreună toți iubitorii de sport din Călan și din împrejurimi,” a declarat un reprezentant al primăriei.

Organizatorii încurajează participarea unui număr cât mai mare de cetățeni, fie ca sportivi sau ca spectatori, pentru a transforma această zi într-o adevărată sărbătoare a comunității.

Pentru mai multe informații despre program și modalitățile de înscriere la competiții, cei interesați sunt invitați să contacteze Primăria Orașului Călan sau A.C.S. „VICTORIA 1918” Călan.