Dezinsecție la Deva

sursa foto: Facebook primăria municipiului Deva

Primăria Deva continuă lupta împotriva insectelor deranjante. Vineri seara, 16 august 2024, echipele specializate vor ieși din nou pe străzile orașului pentru a efectua lucrări de dezinsecție. Acțiunea va începe la ora 22:00 și se va încheia sâmbătă dimineața, la ora 05:00.

Specialiștii vor folosi substanțe special concepute pentru combaterea țânțarilor, autorizate de Ministerul Sănătății. Totuși, autoritățile recomandă precauție din partea unor categorii de locuitori.

„Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat”, a anunțat Compartimentul de presă al Primăriei Municipiului Deva.

O atenționare specială este adresată și apicultorilor din zonă, care sunt sfătuiți să ia măsuri pentru protejarea stupilor.

În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, acțiunea de dezinsecție va fi reprogramată. Primăria va anunța noua dată prin canalele sale oficiale de comunicare.

Această campanie face parte din eforturile continue ale autorităților locale de a asigura un mediu curat și sănătos pentru locuitorii Devei, combătând în același timp disconfortul creat de insectele dăunătoare.