Deva Jazz Fest 2024 își deschide porțile în acest weekend

sursa foto: Facebook primăria municipiului Deva

Iubitorii de jazz din întreaga țară sunt așteptați la Deva în acest weekend pentru cea de-a doua ediție a festivalului Deva Jazz Fest. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural Drăgan Muntean, se va desfășura în zilele de 24 și 25 august în Parcul Cetate, cu intrare liberă.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 24 august, de la ora 19:00, cu un concert susținut de trupa românească Steel Blues. Vor urma pe scenă artiști internaționali de renume precum Indra Rios-Moore (SUA/Danemarca) și Giacomo Tura & The Funky Minutes din Italia. Un moment special al serii va fi prezentarea Vlahopol Custom Guitar de către artistul român Mike Vlahopol.

Pe lângă concertele principale, festivalul oferă o serie de evenimente conexe, inclusiv un concert matinal al grupurilor locale Deva Jazz și Old Band, un workshop de improvizații ritmice, și o lansare de carte dedicată muzicii rock. Programul include de asemenea vernisaje de artă și sesiuni de dans electroswing și latino.

Deva Jazz Fest 2024 promite să fie un eveniment cultural de anvergură, aducând împreună artiști locali și internaționali într-o celebrare a muzicii jazz.