„Cântec pentru viață” – Spectacol caritabil la Deva

sursa foto: Facebook primăria municipiului Deva

Pe 8 septembrie, de la ora 18:00, Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva va găzdui spectacolul caritabil „Cântec pentru viață”. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” și asociația „Grăuntele de Bucurie”, marchează sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului.

Scopul acestei seri este strângerea de fonduri pentru înființarea unui Centru de sprijin pentru femeile însărcinate și copii aflați în dificultate în Deva.

Programul artistic include evoluții ale Coralei „Sacerdotes”, dirijată de Pr. Daniel Balea și Pr. Florin Oltean, alături de grupul de copii „Ucenicii Sf. Nicolae”. Pe scenă vor urca și artiste precum Maria Copăcian, Cristina Popa-Morait, Ana Anuțoiu, Bianca Iacoboni și Mihaela Oprea, care vor interpreta pricesne și piese dedicate familiei.

Deși intrarea este liberă, organizatorii încurajează donațiile pentru susținerea proiectului. Pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta Asociația Grăuntele de Bucurie la numărul de telefon 0770520425 (Scânteie Dorel, președinte).