DAS Deva distribuie lapte praf gratuit pentru 42 de bebeluși începând cu 26 august 2024

sursa foto: Facebook Primăria Municipiului Deva

Direcția de Asistență Socială (DAS) Deva a anunțat că va începe distribuirea gratuită a peste 120 de kilograme de lapte praf Milupa Milumil 1 pentru bebelușii cu vârsta între 0-6 luni care nu pot beneficia de lapte matern din motive medicale.

Distribuția va începe luni, 26 august 2024, la sediul DAS Deva din Str. I.L. Caragiale, nr. 4, etaj 1. Pentru a beneficia de acest program, părinții trebuie să prezinte o rețetă eliberată de medicul de familie, datată în luna solicitării.

Fiecare copil eligibil poate primi lunar maximum 5 cutii de lapte praf (3 kg în total). Programul este disponibil atât pentru copiii din Deva, cât și pentru cei din alte localități ale județului ale căror primării nu au încheiat un contract cu Direcția de Sănătate Publică Hunedoara.

Această acțiune face parte din Programul Național de Sănătate a Femeii și Copilului, finanțat de Ministerul Sănătății, și reprezintă a doua tranșă de lapte praf distribuită de DAS Deva în 2024.

Pentru informații suplimentare, părinții pot suna la 0724.253.852 (Compartiment Administrativ) în timpul programului de lucru.