PNL Hunedoara își anunță candidații pentru alegerile parlamentare din 1 Decembrie

sursa foto: Facebook PNL Filiala Hunedoara

Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara și-a prezentat echipa pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 1 Decembrie. Candidații au fost aleși în cadrul unei ședințe a Biroului Politic Județean, unde s-au votat listele pentru Camera Deputaților și Senat.

Conducerea PNL Hunedoara subliniază că formațiunea vine în fața alegătorilor cu oameni bine pregătiți și cu experiență, care își vor dedica activitatea în slujba cetățenilor. Partidul se mândrește cu realizările sale anterioare și își menține poziția ca una dintre cele mai importante forțe politice din România.

Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara și candidat pentru Camera Deputaților, și-a exprimat încrederea în succesul echipei: „Prin echipa cu care ne prezentăm în fața hunedorenilor la alegerile parlamentare am încrederea că vom obține rezultate foarte bune și, totodată, sunt convinsă că președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, va câștiga alegerile prezidențiale, putând astfel continua proiectele pentru oamenii pe care îi reprezentăm.”

Pentru Senatul României, PNL Hunedoara propune următorii candidați: Marian Călin Petru, Irimie Mihai Gabriel, Ardeleanu Andreea și Petrui Ioan Dorin.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Stănescu Vetuța, urmată de Răducanu Daniel, Marinescu Dan Constantin, Jurca Horia Flavius, Popa Dorin Ioan, Tiric Cristian Ioan și Ardelean Nelu.

Alegerile parlamentare din 1 Decembrie reprezintă o oportunitate importantă pentru PNL Hunedoara de a-și consolida poziția și de a-și pune în practică viziunea pentru dezvoltarea județului și a țării.