A doua ediție a Cupei Municipiului la box va avea loc la Orăștie în septembrie

sursa foto: Primăria Orăștie

Orăștie se pregătește să găzduiască un eveniment sportiv major. Pe 7 septembrie 2024, Stadionul Dacia din oraș va fi gazda celei de-a doua ediții a „Cupei Municipiului” la box, un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv „Dacii Liberi 21 Orăștie”.

Competiția, care face parte din proiectul „A doua ediție a Galei de Box din Orăștie”, este finanțată de Primăria Municipiului Orăștie pe baza Legii 350/2005 și se bucură de sprijinul Federației Române de Box.

„Nu ratați această ocazie de a participa la un eveniment de mare anvergură!”, îndeamnă organizatorii. Aceștia promit un „spectacol sportiv de excepție, dedicat pasionaților de box” și îi invită pe localnici să vină și să-și susțină sportivii.

Evenimentul va începe la ora 13:00 și se anunță a fi o oportunitate excelentă pentru iubitorii boxului de a vedea talentul local în acțiune.

Conform informațiilor furnizate de Primăria Municipiului Orăștie, această competiție reprezintă o continuare a eforturilor de promovare a sportului la nivel local și de susținere a tinerelor talente din domeniul boxului.