PNL Hunedoara anunță candidații pentru alegerile parlamentare

sursa foto: Facebook Călin Petru Marian

PNL Filiala Hunedoara și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024. Călin Petru Marian, care va deschide lista pentru Senat, a făcut anunțul pe Facebook, exprimându-și recunoștința pentru încrederea acordată de colegii săi.

Pentru Senat, PNL Hunedoara va candida cu Marian Călin Petru pe primul loc, urmat de Irimie Mihai Gabriel, Ardeleanu Andreea și Petrui Ioan Dorin.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Stănescu Vetuța, urmată de Răducanu Daniel, Marinescu Dan Constantin, Jurca Horia Flavius, Popa Dorin Ioan, Tiric Cristian Ioan, Ardelean Nelu și Almășan Adriana.

Marian a subliniat importanța acestor alegeri pentru viitorul județului Hunedoara, promițând să lupte în Parlament „pentru fiecare om în parte, pentru un viitor prosper” în regiune. El a invocat istoria glorioasă a județului și potențialul său economic și turistic, angajându-se să repună Hunedoara „pe harta economică, turistică și socială a țării”.

Candidatul la Senat a făcut apel la spiritul istoric al regiunii, menționându-l pe Avram Iancu și angajându-se să continue lupta pentru dreptate și pentru bunăstarea hunedorenilor în Parlamentul României.

Listele de candidați au fost validate de Comitetul Director Județean și Consiliul de Coordonare Județean al PNL Hunedoara. Marian a descris echipa drept una formată din „lideri autentici” și „oameni politici cu viziune”, pregătiți să reprezinte interesele hunedorenilor la nivel național.