Primăria Luncoiu de Jos se pregătește pentru programul Casa Verde 2024

sursa foto: Facebook Primăria Luncoiu de Jos

Primăria comunei Luncoiu de Jos anunță continuarea programului Casa Verde în 2024, care oferă fonduri nerambursabile pentru instalarea de sisteme fotovoltaice. Locuitorii interesați sunt invitați să depună documentele necesare la sediul primăriei în vederea pregătirii cererilor de finanțare.

Printre documentele solicitate se numără actul de identitate valabil, certificate de atestare fiscală pentru obligațiile către bugetul de stat și local, precum și extrasul de carte funciară care să ateste dreptul de proprietate asupra imobilului unde se va instala sistemul fotovoltaic.

În cazul imobilelor cu părți comune și proprietăți individuale, este necesară o copie a cărții funciare colective care să demonstreze că solicitantul deține cel mult două unități individuale care, împreună, formează o proprietate întreagă.

Primăria încurajează cetățenii să se informeze detaliat despre program și să pregătească din timp documentația necesară. Pentru asistență suplimentară, cei interesați pot vizita sediul primăriei sau contacta numerele de telefon puse la dispoziție: 0744186288 și 0727570723.

Această inițiativă se înscrie în eforturile naționale de promovare a energiei verzi și de reducere a amprentei de carbon, oferind comunității locale oportunitatea de a beneficia de tehnologii moderne și ecologice.