Călin Petru Marian s-a alăturat voluntarilor la Ziua Curățeniei Naționale

sursa foto: Facebook Călin Petru Marian

Candidatul la funcția de senator, Călin Petru Marian, a participat la acțiunea de ecologizare „Let’s do it, România!” organizată cu ocazia Zilei Curățeniei Naționale. Evenimentul a avut loc în Pădurea Bejan din Deva și a făcut parte dintr-o campanie globală desfășurată în peste 190 de țări.

Marian a subliniat importanța implicării cetățenilor în păstrarea unui mediu curat, descriind evenimentul ca fiind „nu doar o acțiune de strângere a deșeurilor care sufocă natura, ci mai ales una de conștientizare și responsabilizare a noastră, a tuturor”.

La acțiunea din Deva au participat reprezentanți ai instituțiilor locale și județene, precum prefectul județului Hunedoara, Doris Visirin, dar și organizații de voluntariat și elevi. Candidatul a mulțumit tuturor participanților, inclusiv colegilor săi din Partidul Național Liberal Organizația Municipală Deva.

„Prin implicare putem să fim parte a soluției, un exemplu pentru semenii noștri, să păstrăm împreună lumea curată, pentru noi și pentru generațiile următoare”, a declarat Călin Petru Marian.