Neconcordanțe identificate în declarațiile de avere ale unei deputate USR

sursa foto: spotmedia.ro

Declarațiile de avere și de interese ale deputatei USR Pollyanna Hanellore Hangan au atras atenția datorită unor aparente neconcordanțe. Publicația „Hunedoara Zi de Zi” a semnalat câteva aspecte care ridică întrebări cu privire la acuratețea informațiilor furnizate.

În declarațiile de interese din 2020 și 2021, deputata a menționat că este asociat la Intermedica Tour SRL cu o cotă de participare de 50% și o valoare a părților sociale zero. Însă, conform actelor societății, până în iunie 2021, cota sa de participare ar fi fost de 48,8%, cu un aport la capitalul social de 200 RON.

O altă discrepanță apare în declarația de avere din 2023, unde sunt menționate dividende de 131.412 RON primite de la Directasig 2015 SRL. Această sumă pare a fi în contradicție cu profitul brut declarat de companie pentru anul 2022.

De asemenea, în declarația de avere din 2024 par să lipsească veniturile încasate din activitatea de parlamentar.

Aceste neconcordanțe ridică întrebări cu privire la acuratețea declarațiilor depuse de deputată. Este important de menționat că furnizarea de informații false în declarațiile oficiale poate avea implicații legale serioase.

Situația necesită clarificări din partea deputatei Pollyanna Hanellore Hangan pentru a lămuri aceste aspecte și pentru a asigura transparența necesară în funcția publică pe care o ocupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *