Șofer de 25 de ani depistat conducând cu permisul anulat după o scurtă urmărire în Deva

sursa foto: replicahd.ro

Un tânăr de 25 de ani din comuna Vețel a încercat să evite un control de rutină al polițiștilor din Deva, dar a sfârșit prin a-și agrava situația. Incidentul a avut loc marți seara, pe 25 septembrie 2024, în jurul orei 19:05.

Polițiștii Biroului Rutier Deva au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula în municipiu. Șoferul nu a oprit la semnalul agenților, ceea ce a dus la o scurtă urmărire. Vehiculul a fost în cele din urmă depistat pe strada Rândunicii.

În apropierea mașinii, oamenii legii i-au găsit pe șofer – un tânăr de 25 de ani din Vețel, și pe proprietara autoturismului – o femeie de 29 de ani, tot din Vețel, care nu deține permis de conducere.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat mai multe nereguli:

„Tânărul de 25 de ani figurează în bazele de date ale Poliției Române având permisul de conducere anulat. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul figurează având ITP expirat și nu deține poliță RCA valabilă”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Autoritățile continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *