Călin Petru Marian, candidatul PNL pentru Senat, în dialog cu cetățenii din Deva

sursa foto: Facebook Călin Petru Marian

Călin Petru Marian, candidat pe primul loc la Senat din partea PNL Hunedoara, a organizat o întâlnire cu locuitorii zonei Dacia din Deva. La eveniment a participat și Andreea Ardeleanu, medic și candidat PNL pentru Senat, alături de alți membri ai filialei locale.

Scopul întâlnirii a fost dublu: pe de o parte, candidații liberali au dorit să afle direct de la cetățeni care sunt așteptările lor de la viitorii parlamentari. Pe de altă parte, aceștia au prezentat viziunea PNL pentru dezvoltarea unitară a județului Hunedoara.

„Este important să fim alături de cetățeni, să aflăm ce își doresc de la viitorii parlamentari și să le expunem cum vedem noi dezvoltarea unitară a județului Hunedoara”, a declarat Călin Petru Marian pe pagina sa de facebook.

Candidatul PNL a subliniat importanța familiei, comunității și țării în mesajul său către alegători, mulțumindu-le pentru încredere și susținere.

Această acțiune face parte din campania electorală a PNL Hunedoara pentru alegerile parlamentare, partidul concentrându-se pe interacțiunea directă cu alegătorii și pe prezentarea propunerilor sale pentru dezvoltarea județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *