Gala Excelenței Hunedorene 2024 premiază elevi și personalități remarcabile

Teatrul de Artă din Deva a găzduit vineri cea de-a VIII-a ediție a Galei Excelenței Hunedorene, un eveniment organizat de Marea Lojă Națională din România și Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara. Gala a reunit elevi cu rezultate excepționale în anul școlar 2023-2024 și personalități care reprezintă județul Hunedoara.

La eveniment au participat mai mulți oficiali locali. Primarul ales al municipiului Deva, Lucian-Ioan Rus, a subliniat importanța investiției în tinerii de valoare și a promovării meritocraței.

Călin Petru Marian, candidat pentru Senat, a evidențiat necesitatea asigurării celor mai bune condiții de studiu pentru elevi: „Educația reprezintă cea mai puternică, sigură și solidă cale pentru dezvoltarea societății și este necesar să asigurăm cele mai bine condiții de studiu pentru elevi, astfel încât să încurajăm și să susținem performanța!”

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, a declarat: „Tinerii laureați de astăzi sunt un exemplu de excelență și o inspirație pentru noi toți. Ei ne arată că viitorul este promițător și că județul Hunedoara are un trecut măreț, dar și un viitor pe măsură.”

Gala a premiat atât elevi cu rezultate deosebite, cât și personalități hunedorene care s-au remarcat în domeniile lor de activitate, contribuind la dezvoltarea județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *