Sărbătoarea recoltei în Țara Zarandului atrage vizitatori și personalități politice

sursa foto: Facebook Călin Petru Marian

Evenimentul anual „Roadele toamnei de la Vața” a avut loc recent în Țara Zarandului, aducând în prim-plan tradițiile locale și produsele naturale ale regiunii. Această sărbătoare celebrează recolta de toamnă, meșteșugurile tradiționale și munca gospodarilor din zonă.

Candidatul PNL la Senat, Călin Petru Marian, a participat la eveniment alături de alți reprezentanți ai partidului, inclusiv deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara. Marian, originar din zonă, a exprimat o legătură emoțională puternică cu locul, descriindu-l ca „țara sufletului meu”.

„Revin mereu cu mare plăcere în ținuturile natale”, a declarat Marian, subliniind importanța păstrării tradițiilor și a gustului autentic al produselor locale.

La târg, vizitatorii au putut admira și cumpăra o varietate de legume, fructe și produse agroalimentare autohtone. Tarabele pline au oferit o imagine vie a abundenței recoltei și a muncii depuse de fermierii locali.

Evenimentul a reușit să capteze esența vieții rurale, aducând aminte participanților de „bucuria simplă a vieții de la țară” și oferind o platformă fermierilor din Țara Zarandului pentru a-și prezenta produsele și realizările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *