Castelul Corvinilor găzduiește filmări pentru „Poftiți pe la noi”

sursa foto: Facebook Primăria Hunedoara

Echipa emisiunii „Poftiți pe la noi” de la Antena 1, condusă de Nea’ Mărin, a filmat astăzi la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Liviu Vârciu, considerat „căpitanul neoficial” al echipei, a participat și el la aceste filmări.

Concurenții au fost supuși unor probe care au inclus o „vânătoare” de indicii ascunse în castel și un set de întrebări despre istoria monumentului. Din cauza ritmului alert impus de Nea’ Mărin, membrii echipei nu au avut timp să viziteze în detaliu castelul, pe care l-au descris ca fiind „unul dintre cele mai frumoase castele medievale din lume”.

Echipa de producție se află de mai multe zile în județul Hunedoara și va continua filmările în zonă până la sfârșitul săptămânii. Episodul care va include scenele filmate la Castelul Corvinilor este programat să fie difuzat în aprilie 2025.

Participanții la filmări și-au exprimat dorința de a reveni în Hunedoara pentru o vizită mai detaliată a castelului, neavând timp în această zi să îl admire pe îndelete din cauza programului încărcat de filmări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *